Telefon: +36304511232

Technikai gipszkarton megoldások

 

 

Fürdő, WC, vizes / párás helység kartonozása

 Magasabb páratartalmú helyiségekbe, úgy mint fürdőszobába, zuhanyzókhoz, közétkeztetési konyhákban alkalmazható építőlemezek.

A fürdőszobai falak megválasztásánál figyelembe kell venni a vizes környezet hatásait, emiatt fürdőszobákban az impregnált gipszkarton építőlemezek, a Rigidur H gipszrostlapok vagy a Glasroc H Ocean építőlemezek kerülhetnek beépítésre. A falszerkezet alkalmas kell legyen a csempe fogadására, valamint a szaniterberendezések rögzítésére.

Installációs falak építésére azokban az esetekben van szükség, ha a szerkezet belsejében szanitertartókat vagy nagy keresztmetszeti  méretű vezetékeket kell elhelyezni. Az installációs falak általában impregnált gipszkarton vagy Rigidur H gipszrost építőlemezek felhasználásával készülnek.

Az installációs falakat egymástól bizonyos távolságban szerelt, összekapcsolt vázszerkezetre építjük. A szerkezetek egymástól való távolságát a bennük vezetett vezetékek keresztmetszeti mérete szabja meg. Mindkét szerkezet függőleges profiljai egymással szemben úgy helyezkednek el, hogy összekapcsolhatók legyenek, s ezáltal kompakt egységet legyenek képesek alkotni. Az összekapcsolást legalább 250 mm magas, RBI (RFI) gipszkarton-csíkok segítségével végezzük, amelyeket a szerkezet egyharmados illetve kétharmados magasságában helyezünk el. 4 méternél magasabb falak esetében a profilvázakat legalább 150 cm-ként kell összekapcsolni. A gipszkarton csíkot mindkét CW-profilhoz legalább három csavarral rögzítjük. Az installációs falak mindkét oldalát 12,5 mm vastagságú gipszkarton vagy gipszrost építőlemezekkel borítjuk be, két-két rétegben.

 

 

Kapcsolat:

Korsós Tibor EV.

Kivitelezői.Eng. : 12B18742

6332 Úszod Árpád u 40

 +36304511232

 info (@) gipszkartonszer.hu

 1609675585web.k

Kik vagyunk?

Egyszerűen fogalmazva, egy csapat összefogott szakmunkás sok éves tapasztalattal a világ több részéből begyűjtött technológiai ismeretekkel, amik közül jó néhány még új módszernek számít ma is hazai vizeken. Az amerikai faszerkezettől a Német fémprofilos megoldásokig, a tűz, hang, víz és hő szigetelő rendszerek megfelelő beépítésig mi vagyunk az Ön professzionális szárazépítője. -A gyors, precíz, és tiszta munka nem csak a tapasztalt szakemberből áll, de a felszereltség is legalább annyira fontos. Modern gépek és a szakmai tudás párosítása eredményez pontos feladat elvégzést. -A hibásan, nem szakemberek által kivitelezett munkák újra építése több problémát is okozhat. Egy először gyanúsan kedvezőnek tűnő ajánlat, sok esetben elrontott projekthez vezet, ami több időt, több anyagi vonzatot jelent a megrendelőnek. Ne vesztegesse pénzét és idejét! Hívjon szakembert.

 

 

Szolgáltatásaink

 • Gipszkarton szerelés

 • Gipszkarton led plafonokok
 • Gipszkarton design felületek
 • Álmennyezet építés
 • Előtétfal  szerelés
 • Válaszfal építés
 • Gipszelés

 • Festés

 • Javítási munkálatok

 • Tűz és víz károk rekonstrukciója

   

UA-127399201-3
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok